Spring naar de hoofdinhoud

Admin

Deze sectie van de documentatie is bedoeld voor het gebruik van de plugin vanuit de WordPress omgeving.

Dashboard

Na het installeren en activeren van de plugin kan je onder het menu item "Makelaar" in het sub-menu "POI Addon" vinden. Wanneer je hier naar toe navigeert eindig je op het dashboard van de plugin. Via het dashboard kan je de licentie, Google Places API en de cache beheren. 

Licentie

Om de functionaliteiten van de plugin te activeren moet een licentie code toegevoegd worden. Op aanschaf van de plugin krijg je deze toegestuurd. Als alternatief kan je ook op https://app.tussendoor.nl/ inloggen. Binnen deze omgeving kan je al je diensten bij ons beheren. Je logt hierop in met hetzelfde email adres waar de plugin mee is aangeschaft. Mocht je hier nog niet eerder op hebben ingelogd dan kan je van het wachtwoord vergeten traject gebruik maken om een wachtwoord in te stellen.

API

De plugin maakt gebruik van de diensten van de Google Places API. Zonder werkende API zal deze Addon niet functioneren. Mocht je problemen ervaren met het ophalen van POI's, dan is een incorrect ingestelde API key het meest voorkomende probleem.

Cache

Wanneer je gebruik maakt van een AJAX integratie (lees meer op integraties) dan worden aanvragen gecached. Dit betekend dat een aanvraag maar één keer plaats hoeft te vinden voor elk object. Via het 'Geavanceerd' tabblad van de plugin kan je deze cache ook handmatig legen.