Spring naar de hoofdinhoud

Docs

Aankoop Add-on

Uitbreiding voor de makelaars plugin. Verwerk aangekochte woningen op je website

Autobedrijf & Voertuigen plugin

De plugin werkt met maar liefst 25 CRM pakketten! Dus verkoop jij nieuwe of gebruikte auto's, motoren of boten? Maak je gebruik van Autodata, AutotelexPro of een ander voorraadbeheerpakket dat communiceert met eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl? Dan is de Autobedrijf & Voertuigen WordPress plugin de oplossing voor jou! De Autobedrijf & Voertuigen WordPress plugin neemt real-time het actuele aanbod met alle ingevoerde media en specificaties over en toont deze via jouw WordPress website.

Billink voor Woocommerce plugin

Gratis plugin - Bied jouw klant de mogelijkheid om tot 14 dagen na het ontvangen van hun bestelling te betalen. Risicovol? Nee hoor, Billink garandeert jou de betaling.

Eenvoudig posts toevoegen

Geschikt voor de Open RDW kenteken plugin - Wil je eenvoudig een voertuig als post toevoegen via een kenteken? Dat kan. Met deze Addon voer je vanuit het beheer eenvoudig een post in aan de hand van een kenteken. Ook kun je eenvoudig formulier inzendingen toevoegen als post. Ideaal als gebruikers een voertuig insturen.

Eigen woning website

Een unieke website voor iedere woning!

InGoedeBanen plugin

Via de IGB Vacature plugin beschik je automatisch over al jouw vacatures op je eigen WordPress site.

Makelaar Plugins

LET OP: Momenteel zijn we niet compatible met onderstaande PHP versies:- 8.2.12, 8.2.13 en hoger- 8.1.25, 8.1.26 en hogerGeschikt voor de CRM aanbieders:- Realworks- Pyber- Skarabee- Kolibri- Goes & Roos- Eyemove- Tiara

Open RDW kenteken plugin

Gratis proberen of een kentekenkoppeling is wat jouw (inkoop) website nodig heeft? Probeer de Opendata RDW plugin!

POI Add-on

Verrijk woning pagina's met points of interest

Schaduwstand

Met schaduwstand kun je bekijken hoe de zon om jouw woning heen draait. Je hoeft alleen maar locatiegegevens of een adres mee te sturen d.m.v. een embed code, super simpel dus!

Tijd en afstand tot garage

Geschikt voor de Open RDW kenteken plugin - Wil je gebruikers laten zien hoe ver ze moeten rijden (of lopen/fietsen) naar jouw bedrijf? Dan is deze addon de oplossing. Aan de hand van GEO locatie van de bezoeker of een handmatig ingevoerd adres, toon je direct hoe lang het nog is vanaf de klant naar jouw locatie.

WooCommerce Host- & WeFact plugin

De WooCommerce Host- en WeFact plugin is dé oplossing voor web-winkeliers met meerdere webwinkels die verlangen naar een centrale facturatie. Één facturatiepakket voor diverse webwinkels en on- & offline verkopen. Verlies niet langer tijd aan het uitzoeken en verzenden van facturen via diverse omwegen en meerdere webwinkels! Met de WooCommerce Host- en WeFact plugin heb je binnen enkele minuten een centraal facturatiepakket voor al je online verkopen! De plugin is geschikt voor gebruik met zowel HostFact als WeFact.

WPML addon

De WPML addon werkt met al onze Makelaar plugins én de Autobedrijf Voertuigen plugin. Deze addon zorgt er voor dat de data die binnenkomt vanuit jouw CRM vertaalt kan worden naar de door jou ingestelde talen.

Zoekopdracht addon

De Zoekopdracht addon voegt extra functionaliteit toe aan de "WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks", met deze add-on kunnen gebruikers zoekopdrachten invullen via een formulier die vervolgens automatisch verstuurd worden naar het Realworks CRM pakket. De add-on is van zichzelf "Plug & Play", ook is het mogelijk om je eigen formulier vorm te geven en te bouwen.