Spring naar de hoofdinhoud

Admin

Deze sectie van de documentatie is bedoeld voor het gebruik van de plugin vanuit de WordPress omgeving.

Dashboard

Het dashboard dient als centrale beginpunt van de plugin. Zo biedt het beknopt inzicht over de installatie. Na de activatie kan de plugin vanaf het dashboard geactiveerd worden door de meegeleverde licentiecode in te vullen.


Cache legen

Tevens slaat de plugin cache op in de WordPress opties, voor het oplossen van specifieke problemen kan het soms voorkomen dat de cache verwijderd moet worden. Via de knop "Cache legen" kan ook de cache verwijderd worden.


Instellingen

Binnen de instellingen kun je meerdere koppelingen toevoegen. Met deze instellingen haalt de plugin locatiegegevens op vanuit het Realworks CRM pakket waarin de gebruiker kan kiezen om aanbod binnen te zoeken. Ook verstuurd de plugin met deze gegevens zijn zoekopdrachten richting het Realworks CRM systeem.

Het is (optioneel) mogelijk om per koppeling een pagina uit te kiezen waar het formulier naartoe moet doorverwijzen na het succesvol versturen van een zoekopdracht.

Deze koppeling gegevens kun je allemaal terug vinden binnen je Developer Portal van Realworks.


Shortcodes ophalen

Nadat een koppeling is toegevoegd kun je de pagina verversen en zul je zien dat de koppeling is toegevoegd, ook zul je zien dat er een shortcode is gegenereerd, deze shortcode kun je vervolgens kopiëren en plakken op een pagina of bericht.