Spring naar de hoofdinhoud

Addon Instellingen

Deze sectie van de documentatie is bedoeld voor het gebruik van de plugin vanuit de WordPress omgeving met de focus op ons eigen dashboard.

Dashboard

Het dashboard dient als centrale beginpunt van de plugin. Binnen het dashboard heb je een beknopt overzicht van je installatie:

  • Versie -> De actieve versie van de addon;
  • Licentie -> Jouw actieve licentie of de mogelijkheid om een licentie toe te voegen;
  • PHP -> Op welke PHP versie de website installatie draait;
  • Standaard taal -> De standaard taal van de objecten;

Standaard taal

In plaats van er vanuit te gaan dat de taal van de waardes die we ontvangen van het CRM altijd Nederlands is hebben we een dropdown geïntroduceerd waarmee je zelf kan bepalen wat de standaard taal van de objecten is.

We selecteren standaard de taal waarin het laatst bijgewerkte object is opgeslagen binnen WPML.

Modules

In het dashboard van de addon heb je de mogelijkheid om tussen verschillende tabbladen te navigeren. "Dashboard" is daar één van, maar daarnaast maken we ook tabbladen voor alle modules die actief zijn binnen de hoofd plugin. Wanneer de hoofdplugin een Makelaars plugin is kunnen dit bijvoorbeeld "Wonen", "Bedrijven" of "Nieuwbouw" zijn. Wanneer de hoofdplugin de Autobedrijf Voertuigen plugin is dan heb je toegang tot het tabblad "Voertuigen".

Module instellingen

Binnen de instellingen van een module vind je een lijst aan velden. Met een checkbox zorg je er voor dat zodra dit veld verwerkt wordt door de hoofdplugin dat deze vertaalbaar / beschikbaar wordt binnen WPML.

Verwerking houdt in dat de waarde nieuw binnen moet komen via het bijwerkproces óf op de frontend uitgelezen wordt. Het kan dus helpen om de frontend van de website eens te bezoeken zodat zoveel mogelijk velden uitgelezen worden.