Spring naar de hoofdinhoud

Website instellingen

Zodra je in het beheer van WordPress hebt aangegeven dat je een Woning Website aan wilt maken word je doorgestuurd naar straatnaamhuisnummer.nl. Wanneer je hierop beland, zie je een aantal gegevens.

  • Email adres.
  • Gebruikersnaam van jouw WordPress site.
  • De website waar vanaf je afkomstig bent.

Controleer deze gegevens goed en klik als alles correct is pas op “controleren”.

Zodra je op controleren hebt geklikt, controleren we op de achtergrond het verzoek en de koppeling op basis van de woning en onze plugin. Zodra alles akkoord is bevonden gaan we verder.


Instellingen

Je ziet nu een scherm met meer informatie dan de stap hiervoor. Hiermee kun je de gegevens van de op te zetten site controleren.

Wat zie je Waar is het voor
E-mailadres Dit is het e-mailadres waarmee je bent ingelogd in WordPress toen je de woningwebsite aan wilde maken. Deze is zojuist bevestigd (in stap 1)
Gebruikersnaam Net als het e-mailadres is dit de gebruikersnaam waarmee je bent ingelogd in WordPress. Ook deze is zojuist bevestigd.
Bronwebsite Dit is de website waar vanaf het verzoek is ingediend.
Adresgegevens Het adres van de woning waarvoor je de woning website op wilt zetten. Controleer deze goed.
Postcode De postcode van de woning waarvoor de woning website wordt opgezet.
Plaatsnaam De plaats waar de woning staat waarvoor de woning website wordt opgezet.
Domeinnaam* De domeinnaam op basis van het adres. Dit is een echter een voorstel. Je kunt deze indien gewenst wijzigen. De domeinnaam is opgebouwd op basis van de straat en het huisnummer. Je moet de domeinnaam controleren op beschikbaarheid voordat je verder kunt.

Let op: Niet alle velden zijn aanpasbaar. Kloppen de adresgegevens niet, ga dan niet verder. Je kunt wél de domeinnaam aanpassen indien gewenst.

Mocht je een andere domeinnaam willen gebruiken of is de domeinnaam niet meer vrij? Dan kun je zelf een domeinnaam ingeven.

Is alles verder akkoord en naar wens dan kun je door naar stap drie; de bevestiging voor het aanmaken van de website.

Voordat je verder kunt dien je altijd de domeinnaam te controleren. Hiermee controleer je de domeinnaam op beschikbaarheid en of er geen onjuiste tekens in zijn verwerkt. Je kunt de domeinnaam voor bevestiging atlijd naar wens aanpassen.


 

Bevestigen

Je ziet nu een scherm met meer informatie dan de stap hiervoor. Hiermee kun je de gegevens van de op te zetten site controleren.

Stap drie bestaat uit twee mogelijkheden. Direct betalen of betalen op factuur.

Betalen op factuur

Sommige klanten kunnen - na controle - betalen op factuur. Men hoeft in dit geval niet direct een betaling te doen om de website op te zetten. Voor deze klanten is - op de achtergrond - een koppeling opgezet, waardoor het proces automatisch doorloopt. Heb je deze optie nog niet, maar wil je hier wel gebruik van maken, nemen dan contact met ons op.

Direct betalen

In de meeste gevallen dient eerst een betaling te worden gedaan om het proces voor de woning website op te kunnen starten. Zodra je aangeeft de website aan te willen maken, krijg je de optie om de betaling te voldoen. Dit kan via iDeal, Creditcard, Paypal en Bitcoins.


 

Woning website wordt aangemaakt

Zora de betaling is verwerkt wordt het proces gestart om de woning website aan te maken. Je hoeft dit scherm niet open te laten en kunt deze gerust sluiten. Op de achtergrond wordt de woning website namelijk volledig automatisch opgebouwd.

Zodra dit proces is afgerond en de website beschikbaar is, ontvang je van ons een mail met daarin alle gegevens.


 

Aanpassingen aan de website

Wil je aanpassingen doen aan de website dan kan dit achteraf. Je kunt onder andere de volgende gegevens wijzigen:

  • Kleurstelling en logo
  • Koppelen van de website met Google Analytics
  • Woning-website deactiveren en verwijderen (voor die specifieke woning)

Wil je een nieuwe domeinnaam koppelen? Dat kan. Je kunt dit verzoek indienen via info@tussendoor.nl. Houd er echter rekening mee dat hier extra kosten aan verbonden zijn in verband met de registratie van een nieuwe domeinnaam.

De kosten voor het wijzigen en/of toevoegen van een extra domeinnaam bedragen € 29,- excl. btw