Spring naar de hoofdinhoud

Introductie

De verkoop van een woning hangt natuurlijk af van de presentatie. Hoe presenteer jij - als makelaar - je objecten? Op je website, op Funda en op Facebook. Maar heb je dan wel alle kansen benut? Nee..

Met onze uitbreiding - voor de makelaars koppelingen die Tussendoor heeft ontwikkeld - kun je namelijk nóg verder gaan. Je creëert hiermee namelijk een eigen - unieke - website voor iedere woning die je verkoopt, met een eigen domeinnaam en zelfs eigen visitekaartjes als je dat wilt.

Op deze manier presenteer je je woning niet alleen op je eigen website, Facebook en Funda, maar ook op (bijvoorbeeld) www.sixmastraat66.nl. Persoonlijker wordt het niet!

De Woning Website (WW) Addon is geschikt voor gebruik van een aantal van onze makelaar plugins. Het betreft de volgende plugins:

Benieuwd welke addons nog meer beschikbaar zijn voor jouw plugin? Kijk op Tussendoor.nl


Features

De meest uit het oog springende features van de plugin zijn:

  • Een eigen, unieke, website voor woningen (en andere objecten).
  • volledig geautomatiseerd; geen technische kennis nodig.
  • Unieke domeinnaam voor iedere woning.
  • Volledig in huisstijl. Kleuren en logo zijn aanpasbaar.
  • De addon is gratis beschikbaar. Je betaalt alleen voor de websites die je opzet.
  • Alles is naar wens aan te passen.

Installatie

Installeer de addon door de plugin bestanden naar /wp-content/plugins/ te uploaden. Activeer de plugin vervolgens vanuit de WordPress admin.

Plugin updates worden beschikbaar gesteld via de WordPress plugin pagina. Bij de aanschaf van de plugin heb je een licentiecode verkregen. Het is van belang dat deze wordt ingevoerd om de plugin zonder restricties te laten werken en bij te kunnen blijven werken naar de meest recente versie.


Tussendoor B.V.
Sixmastraat 66-B
8932 PA Leeuwarden

e. info@tussendoor.nl
w. http://www.tussendoor.nl