Spring naar de hoofdinhoud

Instellingen

Plugin configuratie & installatie

Instellingen en configuratie van de Billink plugin vind je terug onder
WooCommerce → Afrekenen → Billink

Als je de plugin voor de eerste keer gebruikt zul je een aantal stappen moeten doorlopen om de plugin succesvol te laten werken. Gebruik onderstaande tabel voor eventuele toelichting op de in te voeren velden en door te lopen stappen.

Veld Omschrijving
In/ uitschakelen Wil je Billink tijdelijk uitschakelen, zonder de gehele configuratie te verliezen? Dan kun je de plugin hier eenvoudig uit- en inschakelen
Titel De titel wordt weergegeven bij het afrekenproces. Dit is de naam / titel van de betaalmethode die bezoekers zien. Je zou hier bijvoorbeeld Achteraf betalen of Billink in kunnen voeren.
Omschrijving Zodra men op de betaalmethode klikt tijdens het afrekenen, verschijnt daaronder (in de meeste gevallen) meer informatie. Die informatie kun je hier kwijt.
Verberg voor niet Nederlandse klanten Billink ondersteunt enkel achteraf betalingen vanuit Nederland. Hiermee kun je voor orders buiten Nederland de betaaloptie verbergen.
* Er wordt gewerkt aan mogelijkheden om Billink aan te bieden in Belgie en Duitsland.
Melding bij afwijzing De melding die men te zien krijgt als Billink de order niet goedkeurt o.b.v. debiteurhistorie.
Melding bij succesvolle verwerking De melding die men te zien krijgt bij het goedkeuren van de transactie. Deze kun je - het best - leeglaten, omdat WooCommerce zelf ook al een melding weergeeft.
Betalingskosten Je kunt hieroptineel kosten invoeren voor bezoekers bij het gebruik van de betaalmethode. Je kunt gerbruik maken van variabele kosten.
Billink voorwaarden De URL naar de voorwaarden van Billink. Deze hebben we alvast voor je ingevuld.
Gebuikersnaam Je ontvangt van Billink een gebruikersnaam en ID. Voer hier je gebruikersnaam in.
Billink ID Evenals hierboven; deze ontvang je van Billink. Voer hier het ID in.
Workflow Je ontvangt van Billink een geadviseerde workflow (deze heeft betrekking op de garantie tot uitbetaling van Billink). Kies hier de juiste workflow(!).
Geboortedatum Bij zakelijke transacties zijn geboortedatums niet van toepassing. Je kunt hier kiezen om deze bij zakelijke transacties te verbergen.
Billink testen Bij de installatie kan het nuttig zijn om Billink te testen o.b.v. de ingevoerde configuratie. Je kunt de test-modues hier inschakelen.
Debug log De log heeft geen invloed op het functioneren van de plugin, maar helpt ons op het moment dat er fouten optreden. Je kunt de log inschakelen om eventuele fouten sneller op te kunnen sporen. Dit is niet verplicht.

New Project.png


Installatie afgerond

Zodra je bovenstaande configuratie volledig hebt doorlopen in de configuratie van de plugin afgerond. Vergeet niet om de plugin in te schakelen en de test-modus uit te zetten. De plugin is hierna gereed voor gebruik.