Instellingen

De WooCommerce Host- & WeFact plugin beschikt over een aantal algemene instellingen. Zodra je in de WordPress admin naar WeFact navigeert, vind je de instellingen in het dashboard.

Dashboard voorbeeld

dashboard-plugin.png


API instellingen

De WooCommerce Host- & WeFact plugin kan overweg met zowel WeFact als HostFact.

Beveiligingscode

Je hebt voor het koppelen van WeFact met onze plugin een beveiligingscode nodig van WeFact. Je vindt deze in WeFact onder instellingen - API .

beveiligingscode.png

Vergeet niet om het IP-adres van de server toe te voegen aan de Whitelist IP-adressen

Standaard

Maak je gebruik van WeFact standaard dan heb je alleen de beveiligingscode en het IP adres nodig om de koppeling tot stand te brengen. Zodra je WeFact standaard selecteert zul je dan ook zien dat je de beveiligingscode in kunt voeren.

Hosting

Maak je gebruik van WeFact hosting - de versie die je zelf kunt hosten - dan heb je een extra optie om in te voeren en de koppeling tot stand te brengen. Je dient hier namelijk op te geven wat de URL van de locatie van de WeFact API. Let er op dat je hierbij de volledige URL invoert.

Instellingen testen

Voor de update naar versie 3 kon je de instellingen testen met een toegewijde knop. Deze functionaliteit hebben we toegevoegd aan het opslaan van de instellingen. Je instellingen worden dus zowel getest als opgeslagen wanneer je op "instellingen opslaan" klikt binnen het tabblad "Dashboard".

 

 


Instellingen

Aller eerst vind je hieronder een impressie van de instellingen pagina. Dit kan er, afhankelijk van jouw versie, anders uitzien. Je ziet dat er bij veel van de instellingen een icoontje staat. Dit kan een vraagteken, een info teken of een uitroepteken zijn. Wanneer je hier met je muis overheen gaat krijg je extra informatie te zien over deze specifieke instelling.

Lees onder het screenshot door voor meer informatie over de betreffende instellingen.