Admin

De WW Addon werkt eenvoudig vanuit de WordPress admin omgeving. Zodra je de addon hebt geïnstalleerd vind je de optie om een website aan te maken op twee plaatsen terug. Je kunt de plugin gebruiken zonder enige technische kennis.

Overzicht

De eerste manier om een woning website aan te maken is vanuit het overzicht. Zodra je met je muis over een woning gaat (zie afbeelding), zie je direct de optie maak woning website. Zodra je hier op klikt wordt je direct doorgestuurd naar de vervolgpagina met instructies.

ww_maak-overzicht.png


Woning bewerk pagina

De tweede optie is om vanuit de pagina waarop je normaliter woningen (en berichten / pagina’s bewerkt) een woning website aan te maken. Zoals je op onderstaande afbeelding kunt zien, vind je aan de rechterzijde van deze pagina een optie “maak woning website”. Hiervoor geldt eveneens dat je direct wordt doorgestuurd naar de volgende pagina zodra je deze optie aanklikt.

ww_maak-detail.png


Vervolgpagina

De gehele afhandeling voor het aanmaken van de woningwebsite gebeurt op een aparte domeinnaam. Je kunt ook altijd vanaf deze domeinnaam inloggen om jouw website te beheren, te koppelen met Google Analytics en/of eventueel statistieken in te zien.

De domeinnaam waarop je in kunt loggen is als volgt:

De gehele afhandeling vindt in bovenstaande voorbeeld plaats op straatnaamhuisnummer.nl.


Revisie #2
Aangemaakt: 27 november 2020 12:24:25 door Tussendoor
Bijgewerkt: 28 februari 2023 09:33:12 door Tussendoor