Eigen woning website

Een unieke website voor iedere woning!

Introductie

De verkoop van een woning hangt natuurlijk af van de presentatie. Hoe presenteer jij - als makelaar - je objecten? Op je website, op Funda en op Facebook. Maar heb je dan wel alle kansen benut? Nee..

Met onze uitbreiding - voor de makelaars koppelingen die Tussendoor heeft ontwikkeld - kun je namelijk nóg verder gaan. Je creëert hiermee namelijk een eigen - unieke - website voor iedere woning die je verkoopt, met een eigen domeinnaam en zelfs eigen visitekaartjes als je dat wilt.

Op deze manier presenteer je je woning niet alleen op je eigen website, Facebook en Funda, maar ook op (bijvoorbeeld) www.sixmastraat66.nl. Persoonlijker wordt het niet!

De Woning Website (WW) Addon is geschikt voor gebruik van een aantal van onze makelaar plugins. Het betreft de volgende plugins:

Benieuwd welke addons nog meer beschikbaar zijn voor jouw plugin? Kijk op Tussendoor.nl


Features

De meest uit het oog springende features van de plugin zijn:


Installatie

Installeer de addon door de plugin bestanden naar /wp-content/plugins/ te uploaden. Activeer de plugin vervolgens vanuit de WordPress admin.

Plugin updates worden beschikbaar gesteld via de WordPress plugin pagina. Bij de aanschaf van de plugin heb je een licentiecode verkregen. Het is van belang dat deze wordt ingevoerd om de plugin zonder restricties te laten werken en bij te kunnen blijven werken naar de meest recente versie.


Tussendoor B.V.
Sixmastraat 66-B
8932 PA Leeuwarden

e. info@tussendoor.nl
w. http://www.tussendoor.nl

Admin

De WW Addon werkt eenvoudig vanuit de WordPress admin omgeving. Zodra je de addon hebt geïnstalleerd vind je de optie om een website aan te maken op twee plaatsen terug. Je kunt de plugin gebruiken zonder enige technische kennis.

Overzicht

De eerste manier om een woning website aan te maken is vanuit het overzicht. Zodra je met je muis over een woning gaat (zie afbeelding), zie je direct de optie maak woning website. Zodra je hier op klikt wordt je direct doorgestuurd naar de vervolgpagina met instructies.

ww_maak-overzicht.png


Woning bewerk pagina

De tweede optie is om vanuit de pagina waarop je normaliter woningen (en berichten / pagina’s bewerkt) een woning website aan te maken. Zoals je op onderstaande afbeelding kunt zien, vind je aan de rechterzijde van deze pagina een optie “maak woning website”. Hiervoor geldt eveneens dat je direct wordt doorgestuurd naar de volgende pagina zodra je deze optie aanklikt.

ww_maak-detail.png


Vervolgpagina

De gehele afhandeling voor het aanmaken van de woningwebsite gebeurt op een aparte domeinnaam. Je kunt ook altijd vanaf deze domeinnaam inloggen om jouw website te beheren, te koppelen met Google Analytics en/of eventueel statistieken in te zien.

De domeinnaam waarop je in kunt loggen is als volgt:

De gehele afhandeling vindt in bovenstaande voorbeeld plaats op straatnaamhuisnummer.nl.

Website instellingen

Zodra je in het beheer van WordPress hebt aangegeven dat je een Woning Website aan wilt maken word je doorgestuurd naar straatnaamhuisnummer.nl. Wanneer je hierop beland, zie je een aantal gegevens.

Controleer deze gegevens goed en klik als alles correct is pas op “controleren”.

Zodra je op controleren hebt geklikt, controleren we op de achtergrond het verzoek en de koppeling op basis van de woning en onze plugin. Zodra alles akkoord is bevonden gaan we verder.


Instellingen

Je ziet nu een scherm met meer informatie dan de stap hiervoor. Hiermee kun je de gegevens van de op te zetten site controleren.

Wat zie je Waar is het voor
E-mailadres Dit is het e-mailadres waarmee je bent ingelogd in WordPress toen je de woningwebsite aan wilde maken. Deze is zojuist bevestigd.
Gebruikersnaam Net als het e-mailadres is dit de gebruikersnaam waarmee je bent ingelogd in WordPress. Ook deze is zojuist bevestigd.
Bronwebsite Dit is de website waar vanaf het verzoek is ingediend.
Adresgegevens Het adres van de woning waarvoor je de woning website op wilt zetten. Controleer deze goed.
Postcode De postcode van de woning waarvoor de woning website wordt opgezet.
Plaatsnaam De plaats waar de woning staat waarvoor de woning website wordt opgezet.
Domeinnaam* De domeinnaam op basis van het adres. Dit is een echter een voorstel. Je kunt deze indien gewenst wijzigen. De domeinnaam is opgebouwd op basis van de straat en het huisnummer. Je moet de domeinnaam controleren op beschikbaarheid voordat je verder kunt.

Let op: Niet alle velden zijn aanpasbaar. Kloppen de adresgegevens niet, ga dan niet verder. Je kunt wél de domeinnaam aanpassen indien gewenst.

Mocht je een andere domeinnaam willen gebruiken of is de domeinnaam niet meer vrij? Dan kun je zelf een domeinnaam ingeven.

Is alles verder akkoord en naar wens dan kun je door gaan; de bevestiging voor het aanmaken van de website.

Voordat je verder kunt dien je altijd de domeinnaam te controleren. Hiermee controleer je de domeinnaam op beschikbaarheid en of er geen onjuiste tekens in zijn verwerkt. Je kunt de domeinnaam voor bevestiging atlijd naar wens aanpassen.


 

Bevestigen

Je ziet nu een scherm met meer informatie dan de stap hiervoor. Hiermee kun je de gegevens van de op te zetten site controleren.

Deze stap bestaat uit twee mogelijkheden. Direct betalen of betalen op factuur.

Betalen op factuur

Sommige klanten kunnen - na controle - betalen op factuur. Men hoeft in dit geval niet direct een betaling te doen om de website op te zetten. Voor deze klanten is - op de achtergrond - een koppeling opgezet, waardoor het proces automatisch doorloopt. Heb je deze optie nog niet, maar wil je hier wel gebruik van maken, nemen dan contact met ons op.

Direct betalen

In de meeste gevallen dient eerst een betaling te worden gedaan om het proces voor de woning website op te kunnen starten. Zodra je aangeeft de website aan te willen maken, krijg je de optie om de betaling te voldoen. Dit kan via iDeal, Creditcard, Paypal en Bitcoins.


 

Woning website wordt aangemaakt

Zora de betaling is verwerkt wordt het proces gestart om de woning website aan te maken. Je hoeft dit scherm niet open te laten en kunt deze gerust sluiten. Op de achtergrond wordt de woning website namelijk volledig automatisch opgebouwd.

Zodra dit proces is afgerond en de website beschikbaar is, ontvang je van ons een mail met daarin alle gegevens.


 

Aanpassingen aan de website

Wil je aanpassingen doen aan de website dan kan dit achteraf. Je kunt onder andere de volgende gegevens wijzigen:

Wil je een nieuwe domeinnaam koppelen? Dat kan. Je kunt dit verzoek indienen via info@tussendoor.nl. Houd er echter rekening mee dat hier extra kosten aan verbonden zijn in verband met de registratie van een nieuwe domeinnaam.

De kosten voor het wijzigen en/of toevoegen van een extra domeinnaam bedragen € 29,- excl. btw