Eenvoudig posts toevoegen

Geschikt voor de Open RDW kenteken plugin - Wil je eenvoudig een voertuig als post toevoegen via een kenteken? Dat kan. Met deze Addon voer je vanuit het beheer eenvoudig een post in aan de hand van een kenteken. Ook kun je eenvoudig formulier inzendingen toevoegen als post. Ideaal als gebruikers een voertuig insturen.

Introductie

Wil je eenvoudig een voertuig als post toevoegen via een kenteken? Dat kan. Met deze Addon voer je vanuit het beheer eenvoudig een post in aan de hand van een kenteken. Ook kun je eenvoudig formulier inzendingen toevoegen als post. Ideaal als gebruikers een voertuig insturen.

Benieuwd welke addons nog meer beschikbaar zijn voor jouw plugin? Check het tabblad “Addons” in het plugin-dashboard of kijk op Tussendoor.nl


Features

Installatie

Installeer de plugin door de plugin bestanden naar /wp-content/plugins/ te uploaden. Activeer de plugin vervolgens vanuit de WordPress admin.

Plugin updates worden beschikbaar gesteld via de WordPress plugin pagina. Bij de aanschaf van de plugin heb je een licentiecode verkregen. Het is van belang dat deze wordt ingevoerd om de plugin zonder restricties te laten werken en bij te kunnen blijven werken naar de meest recente versie. Dit geldt eveneens voor addons.


Tussendoor B.V.
Sixmastraat 66-B
8932 PA Leeuwarden

e. info@tussendoor.nl
w. http://www.tussendoor.nl

Instellingen

Zodra je de addon installeert vanuit de plugin-pagina in WordPress (WP-Admin), zul je zien dat er een extra tabblad verschijnt in de instellingen van de plugin.

Wanneer je naar Open Data RDW in het menu navigeert, vind je het extra tabblad Post via kentekeninvoer.

In dit tabblad zie je een aantal instellingen.

Veld Omschrijving
Licentie Je hebt - los van de licentie van de RDW PRO plugin - een extra licentie ontvangen voor de addon. Voer deze hier in.
Post type URL Simpelgezegd de slug van het posttype. Deze komt terug in de URL. Voer je hier bijvoorbeeld occasions in, dan is de URL van de voertuigen: domeinnaam.nl/occasions/titel
Merk slug De naam van de categorie om het merk van een voertuig aan te duiden.
Model slug De naam van de categorie om het model van een voertuig aan te duiden.
Contactform ID
* onderaan de pagina
Belangrijk: Je kunt Contactform7 inzendingen koppelen aan het post type van de addon. Op deze manier kun je eenvoudig een in- en verkoop site opzetten.

Voert men een formulier in voor de verkoop van hun auto, dan wordt deze automatisch als post aangemaakt binnen jouw WordPress site. Voer in dit invoerveld het ID van het contactformulier in.

rdw_post_admin-dashboard.png


 

Zelf posts toevoegen

Je kunt ook - los van de automatische invoer via ContactForm7 - zelf voertuigen toevoegen op basis van een kenteken. Dit gaat als volgt.

Je ziet nu bovenaan de pagina een kenteken invoerveld. Voer hier het kenteken in en wacht tot alle data is ingeladen en aangevuld.

Je kunt nu verder gaan met het bewerken en personaliseren van het voertuig en hierna de pagina opslaan.

rdw_postpost-toevoegen.png