Introductie

Welkom bij de documentatie voor onze Autobedrijf & Voertuigen plugin. De plugin kan een koppeling opzetten tussen jouw website en de onderstaande VMS aanbieders via de dienst van Eigen website Doorlinken Voorraad (vanaf nu beschreven als Doorlinken Voorraad):

(bron)


Features

* Dit basis thema kan je als child-theme van je hoofdthema installeren.


Installatie

Installeer de plugin door de ontvangen plugin naar /wp-content/plugins/ te uploaden. Activeer de plugin vervolgens vanuit de WordPress admin.

Plugin updates worden beschikbaar gesteld via de WordPress plugin pagina. Ook is op het dashboard van de plugin te zien of de plugin up-to-date is.

Vereisten

Als hier niet aan voldaan wordt zal het activeren van de plugin mislukken of kan het zijn dat de site niet meer wordt geladen. In dat geval moet de plugin map worden hernoemd of verwijderd om het probleem te verhelpen.

Verder zijn de volgende vereisten noodzakelijk voor het soepel laten verlopen van updates:

Licentie

Bij de aanschaf van de plugin heb je een licentiecode gekregen. Het is van belang dat deze wordt ingevoerd om de plugin zonder restricties te laten werken en om plugin updates te kunnen ontvangen.

Schijfbevoegdheden

Na het activeren van de plugin in WordPress is het van belang om te controleren dat de plugin voldoende schijfbevoegdheden heeft. Als hier niet aan wordt voldaan zullen plugin instellingen niet kunnen worden opgeslagen en zal bijwerken foutmeldingen geven.

Instellingen

Alle instellingen van de plugin worden opgeslagen in de thema-map. Dit heeft als voordeel dat een site gemakkelijk gekopieerd kan worden waarbij alle instellingen ook worden overgenomen.

Bij het wisselen van het actieve WordPress thema worden de instellingen niet automatisch meegenomen. Wissel dus eerst naar het gewenste thema en begin pas daarna met het instellen van de plugin, of verplaats na de thema-wisseling de instellingen map handmatig naar het nieuwe thema. Controleer vervolgens de schijfbevoegdheden opnieuw.


Tussendoor B.V.
Sixmastraat 66-B
8932 PA Leeuwarden

e. info@tussendoor.nl
w. http://www.tussendoor.nl


Revisie #14
Aangemaakt: 20 november 2020 13:59:56 door Tussendoor
Bijgewerkt: 30 april 2024 13:43:48 door Tussendoor